Géppark

 

Vállalatunk fejlődése során több korszerű géppel és eszközzel is gazdagodott.

Az anyagok mozgatását 2 db gáz üzemű targonca segíti, helyszínre vonulásunkat 6 db saját tulajdonú kisteherautó biztosítja.

Lemezek darabolásához, megmunkálásához nagyteljesítményű hidraulikus lemezolló, lemezhengerítő és hidraulikus daraboló áll a rendelkezésünkre.

A csövek megmunkálásánál görgőpályás fémipari szalagfűrészt, csővágót, csőesztergáló és sorjázó gépeket, valamint hidraulikus csőhajlító gépet alkalmazunk.

A technológiai csőszerelés, acélszerkezetgyártás és helyszíni telepítés során fontos szerepet töltenek be a különböző típusú hegesztőgépek, mint például a fogyóelektródás vagy a wolframelektródás hegesztőberendezések.

Legújabb és egyben legmodernebb gépeink nagyban elősegítik munkánkat, felgyorsítják és leegyszerűsítik a termelési folyamatokat. Ilyen eszköz például a CNC élhajlító gépünk és plazmavágó berendezésünk.

Nemrégiben cégünk egy pulzáló huzalú eljárású hegesztőgéppel is gazdagodott.

Gépparkunk palettáját szélesítik még kompresszorok, könnyű állványkészlet, oszlopos fúrógépek és különféle kéziszerszámok.

 
Bisnode tanusitvany

MATPAL Kft., H-7011 Alap, Kossuth u. 81., Tel.: +36 25 520 450, Fax.: +36 25 520 451, Mobil: +36 30 9363 899, E-mail: info@matpal.hu