Pályázat
Pályázat
Technológia felkészültségünk, valamint megszerzett tapasztalatunk alkalmassá tesz bennünket különböző acélszerkezetek (tetőszerkezetek, vázszerkezetek, darupályák, gépvázak, keretek, kis és nagy jármű forgókefés mosók) elkészítésére. Profilunk közé tartozik szénacél illetve rozsdamentes acélszerkezetek gyártása a hozzá tartozó forgácsolási munkákkal valamint a gyártott szerkezetek helyszíni szerelése is. Acélszerkezeti gyártmányainkat a különböző igényeknek megfelelő felületkezeléssel szállítjuk.

Vállalunk lakatos kivitelezést, lépcsők, korlátok, előtetők vagy egyéb lakatos szerkezetek gyártását szénacélból, rozsdamentes acélból. A szerkezetek felületkezelése lehet festett, tüzihorganyzott illetve rozsdamentes anyagoknál pácolt. A kivitelezést a műszaki követelmények szerint a megrendelő igényeit teljes mértékben szem előtt tartva végezzük.

A MATPAL Kft. vállalja a különböző minőségű és mennyiségű gépipari, vegyipari folyadékok adagolására az anyag mechanikai és dinamikai  tulajdonságainak figyelembe vételével  a különböző  vevői  igényeknek a legmegfelelőbb adagoló berendezések előgyártását, helyszíni szerelését a hozzá tartozó csővezetékek szerelésével.

Cégünk több éves tapasztalattal gyárt nyomástartó tartályokat, puffer tartályokat, szűrőtartályokat. Rozsdamentes és szénacélból, álló és fekvő kivitelben is, a hazai és a nemzetközi piacra.Termékeink:

  • Tárolótartályok
  • Víztartályok