Technológia felkészültségünk, valamint megszerzett tapasztalatunk alkalmassá tesz bennünket különböző acélszerkezetek (tetőszerkezetek, vázszerkezetek, darupályák, gépvázak, keretek, kis és nagy jármű forgókefés mosók) elkészítésére. Profilunk közé tartozik szénacél illetve rozsdamentes acélszerkezetek gyártása a hozzá tartozó forgácsolási munkákkal valamint a gyártott szerkezetek helyszíni szerelése is. Acélszerkezeti gyártmányainkat a különböző igényeknek megfelelő felületkezeléssel szállítjuk.

Vállalunk lakatos kivitelezést, lépcsők, korlátok, előtetők vagy egyéb lakatos szerkezetek gyártását szénacélból, rozsdamentes acélból. A szerkezetek felületkezelése lehet festett, tüzihorganyzott illetve rozsdamentes anyagoknál pácolt. A kivitelezést a műszaki követelmények szerint a megrendelő igényeit teljes mértékben szem előtt tartva végezzük.

A MATPAL Kft. vállalja a különböző minőségű és mennyiségű gépipari, vegyipari folyadékok adagolására az anyag mechanikai és dinamikai  tulajdonságainak figyelembe vételével  a különböző  vevői  igényeknek a legmegfelelőbb adagoló berendezések előgyártását, helyszíni szerelését a hozzá tartozó csővezetékek szerelésével.

Cégünk több éves tapasztalattal gyárt nyomástartó tartályokat, puffer tartályokat, szűrőtartályokat. Rozsdamentes és szénacélból, álló és fekvő kivitelben is, a hazai és a nemzetközi piacra.Termékeink:

  • Tárolótartályok
  • Víztartályok